Domines Dinner Repertoire

- inspiration til maven, sjælen og livet

 

 

 

 

Et veludviklet koncept omkring mine madkurser kører over én dag;

 

Vi starter typisk om formiddagen, hvor der tilberedes en let frokost. Derefter går vi igang med aftenens festmiddag. Denne indeholder fra 5-7 retter. Hver kursist må invitere en gæst, der om aftenen i selskab med os "kokke" kan læne sig tilbage og nyde frugten af dagens anstrengelser.

Under "Inspiration" er der eksempler til 5 og 7 retters middage. Menuerne til de enkelte kurser sammensættes efter ønsker og økonomi.

 

Der vil typisk blive gennemgået dicipliner som:

 

  • suppe 
  • brød
  • fisk
  • fugl
  • kød
  • salater
  • saucer, sovs og dressing
  • div. garniture
  • desserter

 

 

 

 

Har I køkkenfaciliteterne, så kommer jeg til jer.

Pris afhænger af jeres ønsker, så kontakt mig for nærmere aftale.

 

 

 

Vinder af

Miele Dysten 2010

 

 

 

se mere her

 

 

 

- æstetik og friske råvarer -