Domines Dinner Repertoire

- inspiration til maven, sjælen og livet

 

 

 

 

    I efteråret 2010 afholdt Miele i samarbejde med radio VLR Miele Dysten 2010 i Miele Gallery.

    Opgaven lød på, i løbet af 2 timer, at kreere en forret og en hovedret udfra de tilgændelige råvarer. Retterne skulle anrettes på tallerkner til 2 personer. Dommer var kok Alec Cray Robertson. Min vindermenu blev:

     

    Stegte kammuslinger med vanillesmør

    Bund af blancheret spidskål

    Fiskesauce med safran

    Kuvertbrød med frisk rosmarin

     

     

     

    Helstegt oksemørbrad

    Panerede kartoffelstænger

    Pandestegt okaido

    Honningristede valnødder med cayennepeber

    Sukkerkogte blommer

    Selleri- og pærer sauce med chili

    Chili- og persilleolie

     

     

     

     

     

    Vinder af

    Miele Dysten 2010

     

     

     

     

     

     

    - æstetik og friske råvarer -