Domines Dinner Repertoire

- inspiration til maven, sjælen og livet

 

 

 

 

 

Se dig lidt omkring her på siden, og lad dig inspirere:

 

Ved bestilling af f.eks. buffet eller menuer er det selvfølgelig muligt frit at blande fra de forskellige forslag. Eller har du helt andre ønsker, så inspirér mig til nye sammensætninger.

 

Supper

Fiskesuppe med gurkemeje, spidskommen, forårsløg og friske blåmuslinger

Asiatisk inspireret vegetabilsk karrysuppe med glasnudler

Svampesuppe med sherry og koriander

Kokossuppe med chilli og fennikel

Klar hønsekødssuppe med urter og boller

 

Fisk

Reje- kaviarcreme anrettet på toast med grønne asparges og vagtelæg

Smørstegt Victoria Bars paneret i mandler, ærte/avocado/estragoncreme

Spinatrulle med hellefisk, røget laks og kaviarcreme, på bund af mango

Kippers/torskerognsmousse m/kapers anrettet på hjemmebagt sesamflutes

Stegte tigerrejer marineret i soya, hvidløg og honning

Skaldyrstallerken med jomfruhummer, blåmuslinger, tigerrejer og sushi risrulle på bund af bouillabaisse

Thairulle med sprøde grøntsager, rejer, bagt parmezan og korianderolie

Fisketerrine med rejer og urtecreme på bund af spæde salater

Rødspætte og rejer i grøn karrysovs, sauterede grøntsager og indiske kartofler

Fiskerulle m/ blå birkes, risrulle og grøn karrysovs

 

Fugl

Fasan eller andebryst marineret i mørkt øl, viklet med rosmarin og serranoskinke, blancheret savoykål og rabarberkompot

Kalkunbryst fyldt med svampe og peberfrugt, gule ris og kokossauce

Vagtler med glaserede rødbeder, bagte pærer med vingele og jordskok-salat m/ honningristede valnødder og æbler i fuglereder. Gulerods-appelsinsovs med timian

Tandoori-kylling og rejer i rød karrysovs. Panerede krydderkartofler og sauterede grøntsager. Raita med koriander, spidskommen og chili. Naan-brød

 

Kød

Helstegt oksemørbrad på bund af sukkerærter, gulerodssløjfe og blå myntedruer, flødesovs med estragon og figner

Peberroastbeef med rødvinssauce, bagte rodfrugter og glaserede perleløg 

Glaseret skinke med dijon/estragon sauce og  pommes sauté at små kartofler med persille og friske grønne asparges

Dyremedallioner med rødebede/peberrodscreme

Grillet kalvelever med rosenkålssalat og rød pebersovs

Fyldt svinemørbrad viklet med rød peber og bacon, kartoffel- og gulerodscroutoner, kokossovs med champignon og sherry

 

Salater

Grønkålssalat med fennikel, valnødder, æbler og sukkerkogte ananas med chili

Spæde salater med melon og honning/lime olie-eddike dressing

Bulgursalat med soltørrede tomater, sorte oliven, abrikoser, bladselleri, frisk koriander og hvidløgscroutoner

Grøn bønnesalat m/ mango, tranebær, parmesan og kartoffelcroutoner

Blomkålssalat med avokado, radiser, grønne asparges og ristede valnødder i honning

Salat a la Waldorf (den kalorielette)

Grøn kartoffelsalat m/ kikærter, rucola, rågulerødder, oliven, persille og hjemmelavet grøn pesto

 

Ost

Hjemmelavet hvidløgs/basilikum smøreost

Ostetallerken med 3 fynske oste, rucolasalat og melon

Grillet haloumi med spæde salater og agurkedip

 

Desserter

Skildpaddetærter m/ frisk frugt, is og lime sirup

Chokoladeovertrukket flødecreme med brændte mandler og pistacie på kiksebund

Orangechokoladekage med flødeskum og skovbærcoulli

Flødecremetoppe m/ dadler og baileys, skovbær og karamelslør

Brownie med chokolademousse, blåbærsirup og frisk frugt

"Balinesisk morgenmad": Bananpandekager med frisk frugt, honningsirup og kokos

Islagkage efter smag og behag

 

Brød

Fladbrød med toltørrede tomater, oregano og gurkemeje

Groft bondebrød bagt med øl, honning og kommen

Tomatflutes med oliven og Herbes de Provence

 

Urtesmør: basilikum/hvidløg, oregano/soltørrede tomater, rød peber/chili, persille/lime

 

 

VELBEKOMME

 

 

 

Vinder af

Miele Dysten 2010

 

 

 

se mere her

 

 

 

 

 

 

grillet kalvelever m/ rosenkålssalat